Як використати подружні зради ФОТО


   

"У житті подружня зрада-річ тяжка, а от у художній літературі  для автора  це щедре джерело драматичних сюжетів".Так письменниця Ольга Полевіна пояснила наявність творів даної тематики у своїй  новій книжці "Тополя за вікном". Її щойно випустило  видавництво "Імекс ЛТД".

 Презентація  книги відбулася в Кіровоградській обласній юнацькій бібліотеці імені Євгена Маланюка(м. Кропивницький).Модератором імпрези була Тетяна Левицька.Працівники книгозбірні показали біографічний ролик про Ольгу Полевіну. Вона працює директором музичної школи і її колеги Світлана Свиридова та Лілія Багрій виконали кілька пісень.

     До збірки  "Тополя за вікном" увійшов однойменний роман, повісті і оповідання "Завіса", "Миші на горищі", "Повернення", "Кактус на підвіконні" та інші.Заплутані стосунки неоднозначних героїв   занурюють  читача у реалістичне середовище сімейних взаємин, дитячих комплексів та дорослих ревнощів, а фантастичні фабули авторка використовує для того, щоб вивернути назовні людську сутність, про яку ніхто з оточення персонажів  не підозрював.

 Ольга Полевіна зазначила, що незалежно від змісту  завжди намагається  вивести ідеї своїх творів на позитив. Зокрема, хотіла б, аби читач  остерігався повторювати в житті кроки, які призвели літературних героїв до згубних фіналів.

Ніна Даниленко
















Популярні дописи з цього блогу

А що там із фейсом у скинутого літературного короля?

Унікальна книга з участю "Степу" "Чи бачать небеса котів" уже презентується ФОТО