Сьома книжка "Степу"


Сайт Національної спілки письменників України вмістив публікацію про сьому книгу Кіровоградського літобєднання  "Степ" імені Віктора Погрібного


" Яблука з матусівського  саду"

Літературні об’єднання створені для тих, хто має почуття Слова. У кожного літератора своя доля, свій шлях, і підтримка, порада, фахова редакція часто бувають доленосними. Скільки творів, можливо, талановитих, не оприлюднено тільки тому, що їхній автор не зустрів у свій час доброго порадника!

Кіровоградське обласне літературне об’єднання «Степ» працює понад 80 років. Майже всі письменники нашого краю були «степівчанами». З 1969 по 2017 рр його очолював відомий український письменник, журналіст, громадський діяч, автор багатьох книг, лауреат престижних Всеукраїнських премій Віктор Олексійович Погрібний. Багато літераторів області стали відомі завдяки публікаціям у альманасі «Степ» та мудрим порадам керівника, чиє ім’я зараз носить літоб’єднання.

До чергового дня народження митця «степівчани» випустили збірку

 «Яблука з матусівського саду» (віддруковане у видавництві «ІМЕКС-ЛТД», 2023, 118 с.).

У цій книжці зібрані спогади про Віктора Олексійовича і статті про його творчість. Книжка стане в пригоді вчителям української мови при вивченні літератури рідного краю.

Для широкого кола читачів.

Ольга Полевіна, голова Кіровоградського обласного літературного об’єднання «Степ» ім. В. Погрібного

Популярні дописи з цього блогу

А що там із фейсом у скинутого літературного короля?

Унікальна книга з участю "Степу" "Чи бачать небеса котів" уже презентується ФОТО